Curățarea espressorului cu oțet - te rugăm să nu faci acest lucru!
Decalcifierea espressorului cu oțet pare a fi, la început, o idee bună. Pentru că avem cu toții în casă o sticlă cu oțet, ai putea trăi cu impresia că faci economii dacă nu dai bani pe produse de curățare scumpe. Cu toate acestea, decalcifierea cu oțet nu merită efortul. Oțetul este acid și afectează funcționarea espressorului. Iar un espressor nou va fi întotdeauna mai scump decât produsele de curățare. În loc să folosești oțet pentru a-ți decalcifia espressorul, este de preferat să utilizezi substanțele speciale pentru decalcifiere, testate corespunzător, sau tablete de curățare. Îți punem la dispoziție un produs special de decalcifiere cu care poți curăța cu ușurință espressorul. În cazul în care espressorul tău este automat, îți recomandăm să îl aduci la atelierul nostru central pentru operațiuni de service.